Till Martin

Till Martin

Idag har Martin och jag varit tillsammans i 1 och 1/2 år. Tiden har gått fort! Det kanske inte låter så länge, men nånstans ska man ju börja 🙂

Vår realtion började med att vi pratade, mycket, djupt och om allt! Det har vi fortsatt med. Vi pratar, har kul och respekterar varandra. Vi pratar hela dagarna och ändå kan vi ligga och prata flera timmar på nätterna, häromnatten slutade vi nångång efter 2… av att vi somnade tror jag. Sen fortsatte vi att prata på morgonen igen.

Vi bor ihop, jobbar ihop och gör allt tillsammans. Då ska man tydligen tröttna på varandra, men det har vi inte förstått som tur är. Martin är romatisk, det kan jag väl inte ens med godaste vilja påstå att jag är. Han köper blommor eller hittar på något den 4:e varje månad för att fira oss. Jag fick inte gå med till Ica nu, undrar varför… 🙂

Jag är lite sämre på sånt, men försöker visa uppskattning i vardagen istället och hitta på en överraskning då och då istället. Martin säger att det är helt ok, jag behöver inte försöka göra om mej till den romantiker jag inte är.

Jag älskar min Martin just för att han respekterar mej, vi har kul och skrattar mycket, han älskar mina ungar som om de vore hans egna, han är galen och otroligt snäll. Just för att han är han antar jag. Jag hoppas verkligen att det är för resten av livet, men tar inget förgivet och försöker vårda vår relation så den inte dör.

Grattis älskling på 18-månadersdagen!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *