Jäklar va jag e bra!

Jäklar va jag e bra!

0,7 kg ner!!! * dansar en vinnardans runt vågen* Jag är så jäkla glad! NU är jag på g, inget kan stoppa mej! Hade det varit 3 hg till hade jag varit framme vid nästa belöning: PIZZA! Visst låter det konstigt att belöna sej med nåt som är så onyttigt? Men jag är sjuuukt sugen på en riktigt restaurangpizza och istället för att vräka i mej en bara sådär, så sätter jag upp det som en belöning så jag får kämpa lite för den. Hade tänkt att klara det till helgen, så vi kan käka pizza innan vi åker och ser Queen på Hovet på lördag.

Nu har jag alltså lyckats gå ner 4,9 kg sedan jag satte gång i slutet av mars. Jag har 0,3 kvar till nästa belöning och 2,3 kvar till första målet. Då är jag normalviktig och kan få remiss till bröstreduceringen. Det går långsamt, men planen är att jag ska nå målet i år. Jag ska tillbaka till Dr Kompis om 10 dagar, så jag kanske kan ta ytterligare 1 kg tills dess. Nu är jag supermotiverad!

Sen ska jag ta ytterligare 2 kg för att nå min målvikt hos ViktVäktarna. Allt utöver det är en superbonus. Till mina 156 cm är allt under 62 normalt å jag vet att min kropp tycker att 58 är bra. Själv tycker jag 56, men det var svårt att hålla när jag vägde det på 1800-talet…

Så vi får se var vi landar. Huvudsaken är att jag når 62 så fort som möjligt!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *