Jävla idioter!

Jävla idioter!

Martin har åkt med jobbet på utbildning och blir borta till imorrn. Jag har varit med Junior på simtävlingar hela dagen. Senior har jobbat och ska tillbringa natten hos mormor och morfar – så även Baileys. Mao skulle det bara vara jag och Junior hemma, men eftersom vi ska på tävlingar imorrn med så tyckte vi att en av simmarna kunde stanna hos oss så slapp han väcka hela sin familj imorrn.

Strax efter 16 ringer Senior till mej och låter ganska skärrad. Han berättar att det varit RÅNFÖRSÖK på det Mc Donalds som han jobbar på! Tydligen har det kommit in två maskerade män och hojtat att det var ett rån. Men innan personalen hinner larma polis så drar de av sej luvorna och säger att det är ett skämt! En av tjejerna i kassan är då så rädd att hon kräks. Jag frågar om alla är ok och han säger att han själv aldrig blev särskilt rädd eftersom allt gick så fort. Jag säger att även om han mår bra nu så kanske det kommer senare eller inatt. En del av kunderna hade tydligen flytt i panik, men eftersom Senior gör hamburgarna så syns han inte så mycket. Alltså kunde han stå där lite i bakgrunden och gömma sej.

Hur är man funtad om man gör en sån sak? Fattar man inte att folk blir rädda? Ibland är det tur att Senior är som han är. Han konstaterar att det hänt och att ingen blivit skadad – då är allt ok igen. En annan hade förmodligen reagerat som tjejen i kassan. Jävla idioter och förstöra folks liv!

Tur att min grabb inte kom till skada, då vet jag inte vad jag hade gjort…

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *