Jippi, jippi, jippi!

Jippi, jippi, jippi!

Ett av mina extrabarn har flyttat från Skåne till Uppsala! Nu kan vi träffa henne när vi vill å jag är så glad! Jag har känt Stora M, som är syster till Lilla M, sedan hon var 12 och nu är hon 21! Så hon är lixom min äldsta unge som jag känt längst, tillsammans med Lilla M och Lilla T (som är hennes tvillingsyster). 
 
Lilla M har ju flyttat till USA som aupair under ett år och Lilla T är kvar i Skåne, men hon kommer nog också hit till nästa höst om inte hon också drar till USA. Skåne verkar de har övergivit för gott och inte gör det mej nåt  😉 
 
Så nu planerar vi för fullt för en helg med Stora M och Lilla T. Det blir nog i slutet av månaden, å killarna längtar. Alla fem barnen älskar varandra, de har ju känt varandra halva livet och varit som syskon. Jag är så glad!
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *