Jobba hemma…

Jobba hemma…

Idag får betydelsen av att jobba hemma en ny definition. Under september ska vi nämligen ha hem våra medlemmar i vårt vardagsrum för vägning. Någon lektion får de däremot inte. Vadan detta då?

Jo, i onsdags får vi helt plötsligt veta att vår hyra i skolan omedelbart höjs med sisådär 200% och att man vill ha retroaktiv hyra sedan minst 2,5 år tillbaka. Det har vi absolut inte råd med och sa därför tack och goodbye direkt och hämtade våra grejer. Men vi kan ju inte bara svika våra medlemmar och har ingen ny lokal så det fick bli att snabbt hitta en lösning under några veckor. Så de hinner förstå vad som hänt och hantera situationen.  Så vi tog beslutet att låta våra medlemmar här i Tumba väga sej hemma hos oss under september. Men vill de ha en lektion får de komma till Huddinge eller Rönninge.

Så under torsdagen och fredag mailade vi alla våra medlemmar och de vi inte hade mail till fick ett brev med posten. Så ALLA ska vara underrättade, så länge de läser sin mail. Det är några vi är tveksamma om, så dessa ska jag ringa eller gå förbi idag. Ingen ska behöva stå utanför en stängd skola idag, det har vi inte samvete till.

Så idag ska jag STÄDA! Vi kommer bara att använda vardagsrummet, så där ska vara dammsuget, avplockat och uppställt med VV-grejer. Det blir lite rörigt, men då får det väl bli det då. Bättre än inget lixom… Vad jag vet nu så kommer det minst 5 medlemmar, av ca 40… i bästa fall väljer de andra att gå på andra ställen i fortsättningen.

Så from nu jobbar jag alltså hemma på måndagar. Känns lite skönt faktiskt. Visst blev det lite plötsligt, men nu är det som det är och det är bara att göra det bästa av situationen lixom. Så jag börjar med ett bad och en god frukost. Sen blir det promenad med Baileys förbi en av våra medlemmar för att prata med henne. Efter lunch är det dammsugning och framplockning. Allt ska vara klart 17.00 då Martin kommer hem och 17.30 – 19.00 har vi drop-in för vägning.

Det är definitivt första gången jag sitter i tv-soffan och väger folk –  men men, så får det bli  🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *