Jösses va grejer man har

Jösses va grejer man har

Jag har egentligen inga ställen att samla skräp på, alltså såna grejer som kanske-kan-vara-bra-att-ha-nångång. Jag har bara mitt förråd som är kanske 10 kvm stort. Där har man kunnat komma in förrut, eftersom jag varit ganska duktig på att inte samla på mej. För ett tag sedan fick jag nog och nu skulle det röjas!
 
Junior, Senior och jag plockade ut nästan alla grejer ur förrådet och la dem i garaget, för en senare rensning. Vi ska ha loppis i september och jag tänkte vara ute i god tid och dessutom kanske hitta lite gerjer som jag letar efter. Garaget blev fullt! 
 
Morgondagens projekt är att dammsuga och torka av inne i förrådet och sen gå igenom grej för grej, för att se om det ska in i förådet igen eller gå till loppisen. Jag har redan sett mängder med grejer som går till loppisen, en del har vi också slängt.
 
En sån här rensning är så skön för hela själen! Man känner sej mer än nöjd och väldigt uppfriskad. Så skönt att få det gjort!!!
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *