Jul i all enkelhet

Jul i all enkelhet

Vårt hus 24/12 2012

Då är vårt julfirande över för den här gången. Inget krångligt, överflöd eller extra – bara väldigt enkelt.

Dagen började alldeles för tidigt, redan strax efter 7. Senior skulle jobba och det hade snöat ganska mycket, så jag ville se till att han kom iväg ordentligt. Å sen kunde jag inte somna om, så jag pysslade runt lite, packade lite och fixade. De sista detaljer fixades, nycklar lämnades till husvakten som samtidigt installerades i huset, sista tvätten hängdes samtidigt som jag kollade Facebook och bloggen.

Åsså vägde jag mej förstås, det är ju måndag. Och vet ni? Jag hade gått ner 0,7 kg!!! Jag har nästan nått mitt mål, så när som på 0,5 kg. Idag väger jag 4,3 kg mindre än när året började och 7 kg mindre än för två år sedan. Det känns så himla bra! Det går inte så fort för mej att gå ner i vikt, men så länge det går neråt är jag nöjd och det gör jag ju nu  🙂

Så det var en himla bra julklapp bara det! Å sen fick jag fler, bla så fick vi en ny kaffebryggare (vår gick sönder häromdagen) plus en tassimo kaffemaskin, en råååååsa keps, en värmefilt med värmeslingor och lite annat smått och gott. Såna där braåha grejer.

Vi åkte till mina föräldrar vid 15-tiden, då var Martins föräldrar redan där. Vi åt tillsammans, kollade på en gammal video från första gången vi var Gambia, delade ut julklappar och hade det allmänt mysigt. Vid 19.30 åkte Martins föräldrar hem och sen satt vi bara och myste och pratade.

Alldeles snart ska vi gå och lägga oss. Sömnen blir inte särskilt lång eftersom vi åker hemifrån redan vid 4. Klockan 6.45 lyfter planet mot värmen, imorrn kl 16.10 (svensk tid) landar vi och tas emot av min kompis L. Just det! Det måste jag ju berätta: Kompisen var förbi hotellet vi ska bo på och bad dem att fixa finaste rummet åt oss. Så nu ska det bli spännande att se vad det blir  🙂

Ha nu en riktigt fin fortsättning på julen. Den kommer några förinställda inlägg imorrn och sen hoppas jag att det ska finnas uppkoppling igen så jag kan uppdatera er om vår tid i Gambia.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.