Julklappar och snickare

Julklappar och snickare

Har fixat ungarnas julklapp idag, så nu är det klart! Vi fick bojkotta den stora julklappen som skulle blivit så perfekt, men det fanns helt enkelt inte pengar till det. Så nu får de två lite mindre grejer istället, men som är nästan lika bra  🙂

Ska fixa våra föräldrars julklappar också, så är det nästan klart med julklappsfixet. Har ingen aning om vad Martin ska få bara… men några idéer finns det.

Så har vi haft en massa snickare här också. De har titta på badrummet och ska nu fixa offerter. Några tycker att hela badrummet behöver blåsas ut och göras om helt och hållet till en kostnad av minst 100 000. Andra säger att jag inte alls behöver göra ett så stort jobb, utan att det kan hålla sej runt 40-50 000. Ibland känns det som att de verkligen ser mej som en dum brud som är lätt att blåsa, OJ vad de misstar sej!

Jag vet exakt vad jag vill ha gjort och vad jag kan göra själv, så ingen ska försöka komma och blåsa mej på en massa pengar. Vi väntar på fler som ska titta och fler som ska skicka offerter och nästa vecka ska även Tomten komma och kolla. Det skulle vara absolut bäst om han kunde göra jobbet, så kan jag vara helt säker på att det blir bra och att han inte lägger till en massa extra grejer enbart för att tjäna pengar.

Men så trixigt det är! Å vissa som kommer hit känner jag direkt att jag inte vill ha i mitt hus. Slemmiga insmickrande typer. Fyyy! Tur att vi inte ska göra detta förrän till våren, vi har låååång tid på oss att bestämma oss.

Nu ska vi fika lite och sen är det dax att jobba igen. Det är redan tisdag!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *