Julklapparna är inslagna!!!

Julklapparna är inslagna!!!

Så där ja!

Nu kan min jul börja 🙂

Alla julklappar är inköpta och inslagna. De ligger i en hög i vardagsrummet och retas… Eftersom vi åker bort på juldagen, så blir det inte så många julklappar i år. Killarna och Martin får varsin, mina föräldrar får faktiskt två, Martins föräldrar får en (fast det är fler inne i den), mina kusiner med respektive får varsin per par, min faster med man får också en att dela på och min farmor får en. Sen ska förståss Baileys få en och jag kan nog inte låta bli att köpa något till Lilla M 🙂

Idag kom det sista med posten och jag kunde roa mej med att slå in alltihop. Jag gillar sånt. Att vara ute i god tid. Jag köper julklappar året om och slår in det långt innan advent. Hittar jag mer så köper jag det med, jag älskar julklappar. I år är jag riktigt nöjd med mina inköp, det mesta har blivit som jag tänkt. Tyvärr kostade killarnas mer än det var tänkt, så hela laddningen gick nog på ca 3000 allt som allt i år. Hur mycket handlar ni för?

Tydligen är mitt beteende inte helt normalt… (konstigt…) så tidningen Amelia ville skriva om mej för några år sedan i deras julnummer. Det var lite kul, där stod jag mitt i sommaren med julklädsel och klappar i hela famnen. Killarna skulle vara med på bild och se nyfikna ut. Alla svettades och fotografen var mer än frustrerad över blänket i mina glasgögon. Det blev iaf några ganska ok bilder och reportaget var helt ok. Ett kul minne om inte annat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *