Känns lättare nu

Känns lättare nu

Igår summerade jag året genom att skicka jul och nyårshälsning till våra närmaste och jag skrev klart barnen nyårsbrev. Det var mycket vatten och död kan man nog säga… När jag satt där och skrev, och även efteråt, kändes det riktigt illa. Jag fick nästa lite ångest när jag svart på vitt såg all skit som hänt under året.

Idag känns det annorlunda. Lättare på nåt sätt. Nu har jag summerat, skrivit av mej och lagt 2010 bakom mej. Nu har jag nya fräscha ark att leva på för 2011. 2010 är nog det värsta året någonsin för mej, kan inte tro att något år framöver kan bli värre. Så jag ser med spänning framåt!

2011 innebär mycket jobb, vi får ju ta över ytterligare en klass. Mycket jobb innebär i vårt fall mer i plånboken. Vi kanske orkar ta tag i resten av huset också och få det precis som vi vill? En midsommartripp börjar så smått planeras… Göteborg blir det nog. Martin har inte varit där och han har aldrig åkt berg-å-dal-bana… så det verkar som killarna är överrens med oss om att vi ska åka till Liseberg. Nästa års julresa planeras också… Mandisen har bestämt att vi ska åka till Gambia  🙂 Äntligen får jag visa killarna var jag bodde som 20-åring!

Men det viktigaste med 2011 är att ta hand om varandra. Det är en viktig läxa som vi lärt oss i år. Det är därför jag vill göra om huset så snabbt jag kan. Jag vill ha ett hus att trivas i och vara stolt över. Ett hem att vistas i, som andra känner sej välkomna till. Jag har inte haft möjlighet förrut, det har jag nu. Ledigheterna under året blir över påsk (en vecka på Öland), tre veckor i augusti (Öland) och sedan till jul igen.

Jag ser faktiskt fram emot ett nytt år. Ska bli väldigt skönt att avsluta detta… Vad har ni för önskningar av 2011? Hur summerar ni 2010?

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *