Kärlek i Hågelbyparken

Kärlek i Hågelbyparken

Ingen missade väl att det var Alla Hjärtans Dag i söndags? Det är en dag som vi inte firar, vi är så där larvigt klyschiga och menar på att vi försöker att fira kärleken varje dag. Å så är det faktiskt.

Att fira kärleken varje dag innebär för oss att vi försöker att uppmärksamma och bekräfta varandra dagligen, men också att vi hittar på saker tillsammans så ofta vi kan. Gärna med kameran i släptåg. Och så gjorde vi även förra helgen, och det var faktiskt gulligt så det bara smällde om det – men inte just på Alla Hjärtans Dag, utan dagen innan.

Ett av mina favoritställen i vår kommun (Botkyrka) är Hågelbyparken som ligger bara någon kilometer från vårt hem i Tumba. Huvudbyggnaden är så otroligt fin och parken är väldigt mysig att ströva runt i. Jag kan inte skryta med att åka dit särskilt ofta på vintern, men nu blev det av. Inför Alla HJärtans Dag hade man nämligen lindat in hela parken i kärlek.

Tillsammans med förskolor i kommunen och Daglig verksamhet pyntade man hela parken med hjärtan och blommor. Här hittade vi svävande rosor, en hjärtformad Hångelbybänk och en Pusshållssplats. Allt var vi såklart tvungna att kolla in grundligt och testa. Det var så mysigt att gå runt i en minst sagt annorlunda utsmyckad park mot hur vi är vana att se den.

Vi var där sent på eftermiddagen, alldeles lagom för att se solnedgången gå ner över den lilla sjön. Kan det blir mer romantiskt 🙂

Du hinner också dit om du bor i närheten, kärlekspyntet är kvar tills på söndag 21/2.

Missa inga inlägg: följ bloggen på Facebook och mej på instagram

12 svar på ”Kärlek i Hågelbyparken

  1. Vad roligt att de pyntat och gjort så fint!
    Håller med dig om att man ska försöka fira kärleken varje dag med att visa uppskattning och ta tid till varandra.

  2. Men wow vad mysigt! Tänk vad lite engagemang kan ge glädje till andra! Detta hänger ju ihop lite med det jag skrev om igår, att göra andra glada! Så kul med hångelbänk och pusshållplats!

  3. Så fint att de pyntat stan extra och hångelbänken den vill man ju gärna sitta på, de har en sådan på ett ställe vi brukar stanna på när vi åker ner till mina föräldra, men minns ej vad platsen heter nu, får kolla nästa gång

  4. Kul initiativ att låta hela parken går i kärlekens tecken och dra in daglig verksamhet och förskolor i det. Håller med om att man ska visa kärlek året om, även om jag gillar alla hjärtans dag.

  5. Kul att de pyntat inför Alla hjärtans dag. Jag har faktiskt aldrig varit där, även om jag bor nära. Kanske får bli en tur dit I vår 😀 Fantastisk solnedgång ❤

  6. Hågelby är en pärla som vi har här i våra trakter. Vi hade vår bröllopsfest där så visst har Hågelby en extra plats i mitt hjärta. Tänkte att jag skulle gått till Hågelby igår och gjort ännu en lång tur i veckan men jag fick andra uppdrag. Men nästa vecka får det allt bli dags. Vi borde ses där och ta en fika tycker jag när vi bor så nära du och jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *