Katastrofen är nog avvärjd…

Katastrofen är nog avvärjd…

I bästa fall var det bara snack… annars är det en katastrof i antågande… men vi tror med 75% säkerhet att allt ska vara lugnt. Några av er har nog förstått vad det är som händer här, för er andra kan jag säga att det handlar om något av det värsta en förälder nog kan utsättas för. Så särskitl för Juniors skull, men även för oss andra, hoppas jag att det bara var ett rykte.
 
När jag pratade med Junior igår var han lugn och lät helt ok. Han sa att allt var lugnt och att han mådde ganska bra. Han är den ende i skolan som får ha eget rum och det lät han väldigt nöjd med. Han har så mycket allergier och annat att det är svårt att dela rum med någon annan. Hoppas han sov bra, har inte hört något än från honom.
 
Imorrn åker jag dit. Näst sista gången i Gamleby. 2,5 dags semester kanske man kan säga. Prata med ungdomar om framtiden, deras drömmar… läsa… bara-vara… umgås med Junior… skönt! Hoppas solen och värmen är där då. Lite annat spännande kommer att hända där också, men det berättar jag om när det närmar sej.
 
Ge er själva den finaste gåvan idag – glädjen till livet och kärlek till er själva och era närmaste!
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *