Kissa i badet?

Kissa i badet?

I Expressen idag kan man läsa om att nästan alla kissar i bassängvattnet. Det visste vi väl redan? Att barn gör det är väl nästan självklart, men vuxna… Ändå tycker jag faktiskt inte att det är det äckligaste. Då är det värre när man behåller skitiga underkläder på under badbrallorna – blä! Eller inte duschar innan man kliver i bassängen – ännu mer blä!

Tänk bara en riktigt äcklig svettig kropp som kliver direkt ner i bassängvattnet. Gammal svett som blandas med klor, kiss och gammal kalsongskit. Då kan man iaf konstatera att klor och kiss är ganska rent…

Hur svårt är det att duscha och ha enbart badkläder på sej? Att ha särskilda badbyxor för bebisar och berätta för sina barn att man går upp om man behöver kissa eller bajsa. Det tror jag iofs är enklare än att påtala för en svettig gubbe att han faktiskt borde duscha… eller för en cool 14-åring förklara att kallingarna lämnas i skåpet och att det räcker med badbyxor. Äckligt är bara förnamnet!

Min son tävlingssimmar och tillbringar 12-13 timmar i veckan i en simbassäng. Han har hört att man får i sej någon deciliter urin vid varje träningspass… dubbelblä! Men hellre det, än gammal svett! Hur beter ni er i simhallen och vad säger ni till era barn? Kommer ni att bada mer efter att ha läst det här…?

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *