Klockan 7 en lördagmorgon!

Klockan 7 en lördagmorgon!

Det är lördag och normala tonåringar brukar sova läääänge. Inte min tonåring… Senior vaknade redan klockan 7 och kommer in till mej och stökar. Jag ber honom lägga sej och läsa eller nåt och låta oss andra sova. Han gör som jag säger… en liten stund…
 
Vid 7.30 går han ner och tittar på tv, strax efter 8 är han så uttråkad att han struntar i om han väcker oss – då sätter han igång datorn. Junior vaknar en stund senare och undrar vad han håller på med.
 
Klockan 9 ringer min mobil, då är det min pappa som håller på att fixa nya däck till min bil. Väldigt snällt, så man kan ju inte bli irriterad… Så det  är bara att sucka och kliva ur sängvärmen.
 
Vilken underbar start på helgen!
 
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *