Korkade hundägare på stranden

Korkade hundägare på stranden

Hur står det till med intelligensen hos vissa hundägare? Det undrar jag… Nu drar jag inte alla över en kant, utan jag menare verkligen vissa. På strande där vi varit idag, var det mängder med småbarn som plaskade i vattenkanten och i övrigt rätt packat med folk.
 
Den del som vi är på är för barnfamiljer och det är tydligt skyltat vilka regler som gäller. Hundar är förbjudna…! Däremot finns det en plats avsedd för just hustdjur, där man får grilla och där man även får stå med husbil, lite längre upp.
 
Men runt om oss sitter tre olika familjer med hundar stora som kalvar. Jag har personligen inget emot hundar, däremot har jag mycket emot folk som inte använder insidan av sin skalle. De här hundägarna släpper sina älsklingar fritt springade på stranden. Hundarna kliver över våra handdukar, ruskar av sej brevid oss, nosar på småungarna som blir livrädda.
 
Vad tänkte man med? Hur tänker man? Är man analfabet kanske? Hur svårt är det att gå en liten bit längre upp och ta hänsyn till dem som lagt sej på ”vår” del kanske för att de är rädda för hundar?
 
Jag fattar det inte, tycker bara det är så korkat!
 
 

Ett svar på ”Korkade hundägare på stranden

  1. f.d hundägare, min hund dog förra sommaren 15 år gammal, nu är jag dagmatte i väntan på att köpa en ny hund så småningom…..ja vad kan jag säga annat än att det mest korkade "släkte" ibland är hundägare!!! Som hundägare till en hund som inte gilla andra hundar så vet jag inte hur mkt korkade kommentarer jag hört från andra hundägare när jag bett dom ropa in och koppla upp sin hund tex!!! Tyvärr finns det alltför många korkskallar som äger hund, lite hänsyn och smidighet samt vanligt folkvett verkar vara en bristvara hos många hundägare!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *