Är jag priviligierad?

Är jag priviligierad?

Självklart är jag det! Jag har två härliga ungar, trivs med mitt liv och är ganska frisk. Ändå har jag fått höra här på bloggen att jag gnäller när jag skriver att bensinpriset är för högt. Hur har jag (som gnäller så på bensinpriset) råd att åka runt i Europa med bil som drar bensin?
 
Jo, det kan jag tala om! Barnen har avstått sin månadspeng under hela året. De har samlat burk och sålt jultidningar. Jag har jobbat extra och avstått från allt vad nöjesliv heter. Jag dricker inte, röker inte och går aldrig på bio. Vi har sparat helt enkelt och gjort detta tillsammans till ett lyckat projekt.
 
Vi är ju präktiga familjen av en anledning…
 

Ett svar på ”Är jag priviligierad?

  1. Vad tråkigt att du har fått kritik för det…Vi har också sparat till vår semester och har fått avstå från en del grejor. Men vi har också gjort det tillsammans…Precis som ni gjort. De flesta familjer/par har inte så mycket pengar att man kan lägga undan tusenlappar för att bo på fem stjärniga hotell runt om Europa. Var stolt över att ni fixade det!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *