Kors i taket!

Kors i taket!

Idag var vi på rea i Borgholm. Vi shoppade loss ganska bra, men inte alls som förra året. Inte en enda julklapp blev det för mej! Martin handlade några tröjor, Junior köpte julklapp till mormor och morfar (så han är alltså mer förutseende än jag i år) och så köpte vi bajspåsar till Baileys och ett par födelsedagspresenter till Senior. Så alla fick alltså något, utom jag… men jag får nog mitt imorrn…

Hur som helst så hände något revolutionerande! Junior köpte en hood-tröja som inte var svart! För första gången på 3 år kommer han ha färg på en tröja! Han köpte en jättesnygg militär/camoflage-färgad tröja som jag sa ok till direkt. Bara för att den inte var svart hade den nästan fått kosta vad som helst 🙂 Men nu var det halva priset och alla var nöjda och glada.

Och jo… Senior var med fiskarn ut och sålde på eftermiddagen och ångrade sej ganska rejält. Han blev stressad att äta lunch redan 10.30, men fick ändå vänta ända till 12.20 innan de åkte iväg. Han hann alltså inte sova något eftersom han var så stressad. När han kom hem vid 19-tiden hade han bara ätit mackan han själv haft med sej plus en glass och var alltså vrålhungrig. När han blev avsläppt här fick han bara ett halvlamt tack och var ganska besviken när han kom in. Han sa ”man ska lita på sin mamma…”, vi får väl se om han gör det i fortsättningen… Så somnade han innan 20.00 av ren utmattning efter mat och dusch, så kunde vi inte umgås med honom.

Jag själv har fortfarande inte fått någon sömn sedan 03.38 imorse och ska alltså lägga mej nu vilket är ganska tidigt för att vara mej. Jag vet att ingen ska upp tidigt imorrn, det jag får hoppas på är att Martin inte snarkar och att Baileys inte vill ut. Jag ska sova! Gonatt!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *