Så packar vi hop sommaren…

Så packar vi hop sommaren…

Imorrn är vår Ölandsvistelse slut för den här gången. Då har vi varit här dryga 3 veckor och haft det sååååå skönt! På måndag återgår vi till jobb och vardag, ganska skönt faktiskt.

Så idag var vi på sista rean här och jag fick faktiskt lite nya kläder. Nån födelsedagspresent till Senior blev det också, han är såååå nyfiken 🙂 Jag har tvättat det sista och packat ihop alla kläder. Det är inte så mycket att plocka ihop, så det går ganska fort. Alla rester åt vi till lunch och till middag blir det kroppkakor – Yummi!

Vi har slängt all metall, kartonger, papper mm och ska bara gräva klart en rabatt. Ikväll packar vi bilen så allt är klart när vi går och lägger sej. Så drar vi iväg senast 9 imorrnbitti. Då är vi i Söderköping lagom till lunch för att äta på glasscaféet Smultronstället (smultronstallet.se). De har sveriges största och godaste glassar och det måste vi ju visa Martin. Gott ska det bli och pointsen försvinner alla världens väg… men men. Jag är tillbaka på banan efter tisdagens matorgie och har tom gått ner något hg. Imorrn spårar vi ur lite och sen kör vi på igen på lördag.

Solen skiner, så även om semestern är slut, finns det hopp om mer sol och värme.

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *