Kors i taket!

Kors i taket!

Igår bakade jag! Jo, det är sant. Det är i det här läget som alla som känner mej kliver upp på en köksstol, tar en fet spritpenna och ritar ett stort kors i taket. Jag bakar nämligen inte, så är det bara.
 
Men så igår tog matbrödet slut, jag hade ingen lust att gå ut och så hade jag en sån där brödmix som datumet gått ut på. Tänkte att tom jag kan väl röra ihop mjölmix med torrjäst och tillsätta vatten? Så jäkla svårt kan det ju inte vara…
 
Å det var inte så jäkla svårt, bara kladdigt. Men gott blev det och doften som spred sej i huset var ljuvlig. Den doften kommer återkomma om sisådär 3 år, så ofta bakar jag. Nu är attacken över och alla närmst sörjande kan pusta ut.
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *