Kris – Pizzerian stängd!!!

Kris – Pizzerian stängd!!!

När mina föräldrar åker härifrån igår tog de med sej det mesta av maten som var kvar. Vi hade till lunch idag och tänkte käka pizza på kvällen för att slippa disk. Klockan 6 börjar sonen knorra om att han är hungrig och ger sej iväg på cykel för att beställa en pizza.
 
Han kommer hem och säger att pizzerian är stängd och ICA oxå! Det finns en bykrog oxå, men även den är stängd. Närmaste mat finns ca 5 mil bort, Restaurang Sjöstugan i Byxelkrok. Hemma finns iofs pasta och jag föreslår pasta med ketchup, men det bojkottas snabbt av min gourmet till son.
 
Efter  lite bryderi ringer jag en granne och frågar om de har några köttbullar eller en korv som jag kan få köpa av dem. Självklart får vi det, vi FÅR faktiskt en bit falukorv och cyklar glada i hågen hem igen.
 
Vi har mat!!! Vrålar min son  😉 
Så är det alltså att vara strandsatta i en byhåla när turisterna åkt hem.
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *