Kristdemokraternas dag i Almedalen

Kristdemokraternas dag i Almedalen

Jag hade så gärna velat vara på Gotland idag. Fick in SVT24 och kunde iaf se hela Göran Hägglunds tal. Inga större nyheter, men ändå ett ok tal för allmänheten. Det mesta var med: psykiatrivården, vårdnadsbidraget, äldrefrågorna, fler arbetstillfällen mm.
 
Men jag var ju inte där. Nä! Jag hade en trevlig dag och kväll med mina tre killar. Vi bakade pizza tillsammans, den blev jättegod. Vi var hem till våra bekanta i Byxelkrok och hämtade vår post. De kom från stockholm idag och hade med sej vår post och lite annat som var medskickat från mormor och morfar.
 
Nu har killarna varit ute med Baileys och kompisen från handelsträdgården. Deras Puli/pudel Mira har lekt med Baileys och dessutom varit på en långpromenad på ca 4 km. Båda valparna var helt slut när de kom hem, men sluta leka ville de inte. Nu är Baileys helt utslagen och ligger mitt på golvet och sover  😉
 
Har lånat en massa hundböcker på biblioteket, så jag ska nog lägga mej och läsa nu. Finns ju ändå inget kul på tv.
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *