Kul på jobbet!

Kul på jobbet!

M och jag jobbar hur bra som helst ihop och vi har kul! För mej är det viktigt att ha roligt och trivas ihop med folk för att göra ett riktigt bra jobb. Idag fick vi tom höra från våra medlemmar att det var roligt att komma till oss, eftersom vi verkade ha så kul. Sånt är kul att höra!
 
Dessutom stämde kassan på bägge klasserna, jag börja faktiskt greppa det där nu. De föregående veckorna har strulat lite, så idag satt vi kvar och fixade en del som vi inte hunnit. Därför kom jag hem lite senare än vanligt.
 
Junior tränar på fredagar, men kände sej inte helt ok. Så när han sa att han ville stå över kvällens träning, var ingen gladare än jag… när Senior erbjöd sej att köpa pizza till oss allihopa till middag, tyckte jag det var en strålande idé! Så ikväll tar vi en lat kväll framför tvn, med pizzan i knät och hunden drägglandes brevid.
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *