Kul syssla

Kul syssla

Eftersom förkylningen slagit till igen och nästan är så täppt att det inte går att sova, har jag roat mej med att läsa bloggar. Jag har kollat in mina favoritbloggar och sedan följt deras länkar till sina favoritbloggar och på så sätt hittat en hel mängd fantastiska bloggare.
 
På så sätt hittade jag bland annat Lotta Gray, alias Vimmelmamman. Hon skriver mycket berörande om sin cancersjukdom och hur hon lever med den som ständig följeslagare samtidigt som hon tar han om barn och ska vara en vän, fru och ta hand om sitt arbete.
 
Jag hittade också Niklas Strömstedt och några andra som jag inte sett förut. Människor som jag inte känner sedan tidigare som skriver härliga texter med tanke. Kul sätt att hitta nya bekantskaper på helt enkelt.
 
Jag har även kollat in mina kompisar på FaceBook och kollat igenom deras kompisar och hittat en mängd gamla bekanta. Gamla jobbarkompisar, klasskamrater osv. En himla bra kontaktnät när det gäller att hitta just borttappade kompisar. Det roligaste var när jag hittade en kusin jag inte haft kontakt med på många, många år.
Hon visade sej ha barn och vill träffa oss  🙂
 
Ja, det finns många sätt att leta rätt på folk och nu passar det väl bra? I juletid och allt…
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *