Varför blir jag aldrig frisk?

Varför blir jag aldrig frisk?

Nu har vi nästan varit lediga en hel vecka och knappt fått något vettigt gjort! Meningen var ju att vi skulle fixa mängder med grejer, nu när vi hade tid. Men så blir jag inte frisk och orkar inte så mycket som jag vill, sånt stressar mej  🙁
 
Visst, jag har kommit igång att skriva EN motion, men har väl 4-5 som väntar. Vi skulle åkt till sopstationen med skräp, vi skulle städat klart sovrummet och fortsatt med Seniors rum. Jag har lovat hjälpa Vännens föräldrar med att skriva en reklammation och fortsätta rensa ur hans grejer i deras lägenhet. Jag skulle rensa förrådet och ta en låååång promenad med Baileys varje dag.
 
Inte något av detta har blivit av, bara för att den förbaskade förkylningen finns kvar i kroppen. Igår trodde jag att jag var frisk, men så hände grejer på eftermiddagen och kroppen strejkade igen. Det är väl f-n att min kropp har blivit så duktig på att säga ifrån!
 
Så vad orkar jag idag då? I bästa fall skriver jag klart motionerna, åker till soptippen och tar en promenad. Vi måste handla också, så det får jag helt enkelt orka med också. Jag får väl ta en middagslur eller nåt… stackars Vännen som har tråkiga mej att ta hand om  🙁
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.