Kväll i Gamleby

Kväll i Gamleby

Kom fram vid 11 och gick direkt för att se det var med Junior. Han hade träslöjd och gjorde en superfin låda men intarsia (heter det så?). Asså man gör ett mönster i trät med andra träslag… skitfint!
 
Efter lunch skulle ha se en film och sen diskutera den, då gick jag upp på mitt rum, bäddade sängen och la mej att läsa en stund. Håller på med sista boken i serien ”Sagan om Valhalla”. De första två böckerna var gansla ok, nu tycker jag det är mest uppreprningar av de förra böckerna… men men. Jag har iaf LÄST och det gillar jag. På vägen hit lyssnade jag på en bok av Johan Theorin, Nattfåk – spännande!
 
Efter middagen gick vi till centrum för att handla lite frukt till Junior. Det var säkert 50 ungar som skulle till byn och bara två lärare och jag, men det gick förvånansvärt bra. Jag gick med Junior och två andra killar, de tjattrade för fullt hela vägen och var jättegulliga. Sen har jag suttit och kollar runt här lite och läst lite till, nu är det snart dax för kvällsfika och sen lite tv.
 
Ungarna ska vara i sina rum och tysta kl 22.00 – så då får man ha tv´n ifred  😉  Sen blir det prat med Vännen innan John Blund kommer. Jaaa, en helt vanlig dag i Gamleby alltså…
 
Hur har ni haft det?
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *