Läget är under kontroll… nästan…

Läget är under kontroll… nästan…

Nu har vi bara fram till torsdag på oss att fixa klart allt inför Seniors student och Skytteklubbens invigning. Medan jag pysslar på inne så har Martin börjat snygga till Baileys. Hundskrället är placerat uppe på trädgårdsbordet och pälshåren yr över hela altanen. Vi ska inte städa ute förrän på onsdag, tills dess ska de väl vara färdiga…

Det mesta är klart. Inne är det rent, men lite rörigt. Förra helgen ägnades åt att torka vitrinskåpen, golvlisterna och sånt pyssligt. Inför fredagen behöver vi bara plocka ordning överallt, särskilt i köket där maten ska tas. Sen får man sitta var man vill, ute eller inne. Allt beror ju på vädret.

På onsdag är alla lediga och ska hjälpas åt att få fint ute, på torsdag ska allt inhandlas och borden dukas och på fredag hämtar jag den mat som vi beställt och mormor kommer med resten medan Martin fixar ett gäng Budapestrullar (istället för tårta). Så vi har nog ganska bra koll faktiskt.

Undrar om Senior också har det… han har nämligen huvet under armen. Om ens där… Han är ju kär… för första gången i sitt liv och han kan verkligen varken tänka eller fungera. Jag är såklart glad för hans skull, även om man blir lite lätt irriterad när allt man säger bara försvinner ut i tomma intet. Dessutom är tjejen lite svår att lära känna eftersom de gånger hon varit här även haft en eller flera kompis i släptåg. Precis som om hon inte vågar träffa oss eller Senior på egen hand. Hade jag varit Senior hade jag blivit galen. Klart man vill vara ensam med sin nya kärlek ibland. Knepigt.

När vi väl får ha honom hemma på egen hand mer än 10 minuter ska kostym provas och en massa detaljer gås igenom. Vi ska även titta på vår budget och komma överens om hur mycket den snart fd studenten ska börja betala hemma. Att bli vuxen kostar, det kan han gott få känna på direkten.

Men som sagt; all hans lediga tid går åt till jobb eller tjej… så det är inte lätt att komma emellan och kommunicera med honom. Men jag tror att vi har läget under kontroll faktiskt. Vi tar en dag i taget, Tingsrätt imorrn, jobb månd, tisd och torsdag, studentbjudning på fredag, städa skytteklubben på lördag och invigningen på söndag. Nästa måndag ska jag bara pilla mej i naveln!

Läget är under kontroll! Absolut!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *