Lakritsbuffé!

Lakritsbuffé!

Jag älskar lakrits! Å lakritsen ska gärna blandas med choklad. Ni vet redan att Salmiakki är min absoluta favorit  🙂

Igår var jag inbjuden till lakritshimlen! Det var pressvisning inför helgens lakritsfestival och även provsmakning av en helt ok lakritsbuffé. Där fanns allt! Där fanns tom korv med lite lakritssmak som var sååååå god. Just vid det fatet stannade jag extra länge och återkom dessutom till flera gånger. Tyvärr finns inte korven att köpa än, annars hade jag garanterat gjort det!

Vi fick även smaka whisky som passar bra ihop med choklad och fick veta vilken choklad som passar till vad och hur dessa ska ätas och drickas tillsammans. Den whiskyn som vi fick smaka låg på sisådär 1000 spänn! Det dyraste jag druckit alltså, men det blev inte särskilt mycket godare för det… fast det smakade faktiskt helt annorlunda tillsammans med chokladen.

Alla tankar på vikten och den där j-a operationen var som bortblåsta. De flesta tankarna låg förstås på allt som hänt på morgonen av ganska förklarliga skäl. Så jag tröståt nog en hel del och när magen stod i fyra hörn och jag var lätt illamående åkte jag hem. Det blev sallad till middag…

Imorrn klockan 10 slår portarna upp för årets Lakritsfestival och jag ska förstås dit! Det blir premiär för mej. Jag var bra sugen på att åka dit förra året, men hade ingen lust att gå ensam. Imorrn får jag sällskap av Gunilla och det ska bli så himla mysigt att bara skrota runt där utan några krav. Bara få släppa tankarna på allt tråkigt och ta del av allt som lakritshimlen har att erbjuda.

Ses vi där?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.