Lite kommer jag ihåg!

Lite kommer jag ihåg!

Att få in en 6-åring i huset igen är väldigt kul och spännande. Vi har efterlyst leksaker och andra grejer som passar till små killar och det börjar se hyfsat ut på den fronten. Idag var vi på loppis och nu är jag ganska säker på att vi kommer att bli godkända som extraföräldrar när vi väl träffar honom. Kolla in vad vi köpte….. ——>

Jag kommer nog ihåg hur kul killarna tyckte det var med batmandräkter och andra utklädningskläder. Å mina ungar har gillat Sune-böckerna och särskilt Senior har läst sönder böckerna helt, så pass att de till slut ramlat i bitar. Så jag tror att filmen kan bli en grej som Senior och Minior kan se tillsammans och ha precis lika kul bägge två  🙂

En bältesstol har skänkts av en bloggkompis och vi ska hämta leksaker hos en gammal klasskompis. När folk får veta vad som ska hända hos oss är alla väldigt hjälpsamma och generösa. Det känns väldigt skönt att veta att vår bekantskapskrets består av människor med stora hjärtan.

Igår lufsade jag runt i min onepiece hela dagen och såg ut som en Teletubbie. Om några veckor kanske den här Teletubbien får sällskap av Spindelmannen? Måste nog hitta något att spöka ut Martin i också, så han passar in. Han ser ju ut som Baloo…

Ska gå tillbaka till loppisen strax innan de stänger vid 15 och se om jag hittar fler roliga grejer. Då kanske man kan press priserna lite till. Sånt är kul!

Ps. sista dagen på tävlingen. STORA vinstchanser!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *