Inspirationen är på väg…

Inspirationen är på väg…

Just nu vill jag göra väldigt mycket, men varken energin eller tiden finns… visst brukar jag säga att allt handlar om val och prioriteringar och så är det även i mitt fall. Jag väljer att lägga mej en stund på soffan istället för att utveckla mina tankar och projekt. Men nu känner jag att både tiden och energin är på väg till mej…

Mitt stackars löpband har jag inte använt på bra länge, men nu rycker det lite i springtarmen igen. Jag har hållit vikten, pendlar bara några hekto upp eller ner. Men jag vill tighta till kroppen lite och orka mer, då är promenader och löpning ett bra sätt. Men jag har helt enkelt inte orkat, energin har inte funnits – men nu… nu är energin på väg tillbaka, nu ska bara tiden skapas också. Samtidigt så vet jag att jag får energi av att röra på mej, så lite korkad är man ju.

Jag har massor med tankar kring bloggen och och andra grejer som handlar om skrivandet. Men det är också grejer som behöver tid, för att det inte ska bli pannkaka av allt. Tid som alltså inte finns. Men snart ska det bli ändring på allt! På onsdag har vi vår sista klass i Rönninge och när den stängningen är över och alla grejer omhändertagna då har jag en hel dag till i veckan som är ledig. Om jag inte får något annat uppdrag då alltså, jag hoppar ju på allt som ger extra pengar just nu.

På nåt sätt känns det som att bara den där stängningen är klar, så kan livet fortsätta efter det. Att stänga en ort och ”svika” en massa medlemmar är jobbigt för psyket, å andra sidan är det ju faktiskt medlemmarna som svikit oss… det är ju därför vi stänger. Men ändå! Det kräver planering och extra tankeverksamhet att göra allt på smidigaste sättet. På fredag ska allt vara över och tankarna lite klarare igen.

Planen är alltså att börja trimma kroppen igen, att få ner en massa tankar i text, att kontakta en massa människor och få lite ordning och struktur i mitt liv. Men jag känner att det är på g… att det händer positiva grejer för hela familjen. Jag älskar när det rör lite på sej men är så otroligt nyfiken på resultatet. Just nu skulle en spåkula inte vara så dumt  🙂

Idag är det bara måndag och som vanligt har vi fullt upp. Efter lunch ska jag tjänstgöra i Tingsrätten ett kort pass, imorrn jobb, onsdag jobb och stängning, på torsdag jobb och på fredag ytterligare ett extra pass i Tingsrätten och sen event på kvällen, på lördag ska vi till ljusrummet på söder och söndagen är helt ledig. Veckan efter så ska jag verkligen planera in tid att skriva! Så får det bli!

Ha en fin vecka everyhopa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *