Lite konstigt…

Lite konstigt…

… är det iaf. Jag har hängt på Expressen i drygt 3 år. Började blogga där inför Riksdagsvalet 2006. Stod på alla tänkbara listor i valet och var ju tvungen att synas! Expressen var välbesökt då men hade inte så många bloggare. De tyckte tydligen att jag och några andra var av lite större intresse och petade upp oss lite här och där för att vi skulle synas bättre. Vilket resulterade i mängder av besökare. Sen ökade bloggarna och vi blev mer och mer anonyma.

Expressen har haft lite strul av teknisk art och fler och fler har flyttat därifrån. Jag har hängt kvar både av gammal vana och av viss lojalitet. Jag har nämligen jobbat där… Dessutom har man bett mej att blogga från vissa politiska sammanhang, så det har varit ganska skoj. Men det är bara registrerade medlemmar som kan lämna kommentarer och jag vill ju att ALLA ska kunna säga sitt. Demokrati ni vet 🙂

Å efter att ha kollat runt på mängder med ställen, fastnade jag för denna som verkar ha snyggast sidor. Sen att jag inte är så bra på att bygga sidor är en heeeelt annan grej. Det får lixom lösa sej. Så nu vet ni varför jag flyttat hit!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *