Löjligt!

Löjligt!

I Aftonbladet kan man just nu läsa om hur viktigt utseendet är i ett förhållande – löjligt! Om ni frågar mej!

För det första så är smaken olika och det är väl personen, inte utseendet, man faller för. För det andra: om utseendet är så viktigt, hur kan synskadade och blinda hitta partner? Min bästa kompis var helt blind och det gick alldeles utmärkt för henne att ha en man ändå, hon gifte tom om sej! Två gånger!!! Min kära Eva lärde många att utseendet har en otroligt liten betydelse, även om det för oss seende kan tyckas vara en viktigt del.

Jag träffade en man på internet för 12-13 år sedan. Första gången vi sågs hade vi inte sett en enda bild på varandra. Jag vet inte riktigt vad jag föll för, men han sa iaf att det var min röst som fick honom att bli mer än intresserad. Vi var sedan särbos i 6 år och pendlade 55 mil för att kunna ses.

Hade det varit utseendet jag fallit för, så hade nog jag och Martin varit ett par för länge sen. Vi hade känt varandra i 6-7 år innan vi fattade att det var vi två. Martin föll för mitt skratt, jag har inte heller den här gången någon större aning om vad jag föll för. Martin är otroligt omtänksam och vill alltid mitt och barnens bästa -kanske var det det. Åsså har han fina händer, sånt gillar jag  🙂

Utseendet har ingen som helst betydelse! Även om det är trevligt att ha en snygg man vid sin sida. Den man älskar blir ju fin i ens egna ögon, eller hur?

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *