LunchLive på Börsen – bästa grejen!

LunchLive på Börsen – bästa grejen!

Tidigare i våras startade Hamburger Börs med sitt nya koncept LunchLive. En mysig lunch, med specialdesignade hamburgare och härlig underhållning. Nu har vi varit på tre av dem och kan utvärdera konceptet 🙂

Redan i vintras fick vi kika in i ett nyrenoverat Hamburger Börs, träffa nya chefen och testa köket. Då avslöjades också det nya konceptet ”LunchLive” som gick ut på att Börsen helt enkelt skulle utnyttjas även på dagtid. En sak som faktiskt känns som självklar när man tänker på det. En så fin lokal ska användas!

I mars var det dax för första LunchLiven. Först ut var Anders Lundin som bjöd på Nyburgare och musik vid lägerelden. Det är alltså olika artister och olika hamburgare varje gång. Någon månad senare var det dax för Ann Westin och en Göteburgare. Det är alltså artisten som designar burgaren, och medan man äter får man en timmes underhållning.

Både Anders Lundin och Ann Westin var så otroligt bra! Skitroliga och kanonhärlig musik, en perfekt timme och mysig lunch. Dessutom får man lära känna artisterna på ett litet annat sätt, då man kommer väldigt nära, publiken är ganska liten och de är mer personliga i sitt snack.

Förra veckan var det Shirley Clamp och Jocke Niehoff som stod för underhållningen och menyn, det bidde en kärleksburgare minsann. Kanske för att Shirley just den dagen firade fyra år med sin nya kärlek? God var den iaf och vilken mysig timme vi fick!

Jag skulle varit där med Martin som vanligt, men han fick förhinder – så istället tog jag med mej Annika (som också är journalist och redaktör för några olika tidningar) och Annelie (Jockes fru) tog med sej Kin (som jobbar med radio). Vi fick ett bord med perfekt utsikt över salongen och hade en väldigt mysig lunch tillsammans.

Att Shirley kan sjunga vet ju alla, men att hon dessutom är galet rolig kanske inte är helt känt. Men hon är vansinnigt rolig och väldigt spontan. Man kan nästan se hur hjärncellerna trängs om att komma ut först och det bara ploppar ut roligheter ur munnen när det inte sjunger. Eller… det kommer faktiskt ut roligheter då med, hon kan avbryta mitt i en ton, säga något och sedan fortsätta sjunga. Jag har en reel på min instagram @marlenerinda där ni kan se vad jag menar 🙂

En himla mysig timme blev det alltså även den här gången. Å så har det varit varje gång, tre mysiga luncher, med god mat och härlig underhållning. Önskar nästan att jag varit där och sett alla artister för att verkligen kunna jämföra, Wille Crafoord var tydligen outstanding.

Å jag passade faktiskt på att fråga när jag var där och fick veta att konceptet fortsätter i höst! Så bra har det alltså gått! Alla artister är inte klara än, jag har koll på en och tror jag kan gissa några till – men så fort allt är bestämt kommer det att stå både på vårt magasin Du i Fokus – duifokus.se och på Börsens sida såklart.

Jag ska absolut försöka gå dit någon gång även under hösten. Är ni i Stockholm så måste ni också göra det. Vi kanske kan ses där? En mysigare lunch är svår att hitta.


Missa inga inlägg:

Följ bloggen på Facebook och mej på instagram våra äventyr finns på Youtube

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *