Lyckades ganska bra faktiskt

Lyckades ganska bra faktiskt

Idag var jag alltså ledig och lyckades faktiskt nästan vara det också. Jag körde bara två maskiner tvätt och hängde dessa, plockade ur en diskmaskin, postade några Tarderavinster och gick ut med Baileys. På eftermiddagen var jag, Junior och exet på öppet hus i Solna Gymnasium. Skolan verkade himla bra, lite mindre gymnasieskola med bara 500 elever och jättetrevliga lärare. Tror att det blir Juniors första hands val, då tar han elprogrammet med simning. Bara han inte testar sina elkunskaper i vattnet så blir det nog bra…

Imorrn är jag också ledig, så även Martin. Då har vi lite mer för oss… det ska hämtas paket med Juniors jultidningar och bankas pengar. Vi ska handla och skulle behöva åka till Kungens Kurva också. Jag vill åka till nya Jula-butiken och köpa fler skarvsladdar och timers till min julbelysning. Vi ska börja städa på nedervåningen och plocka fram julsakerna ur källaren. I bästa fall är åtminstone vardagsrummet och köket klart imorrnkväll, då kan vi sitta med Junior och bara mysa – medan Senior jobbar…

Nu börjar MIN tid! Jag älskar advent och jul. Sen kan jag gå i ide fram till mars, för sommaren vill jag ju ha! Men i år är det helt ok att fira nyår också… Då är vi på Zanzibar! 29 dagar kvar…

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *