Mina 105 tomtar…

Mina 105 tomtar…

Så haver vi då julpyntat. Jupp, vi kör hela kalaset även om det bara är första advent; tomtar, gran, julbockar och pepparkakshus. ALLT ska upp!

Vi skickade ner Junior i källaren och upp kom 8-9 maxikassar med julgrejer, plus en del löst. Jag har ett gäng STORA tomtar som inte går att packa på nåt bra sätt. Sen har vi ett gäng grejer som ska vara ute också, som han tog upp när han ändå var i gång. Jag packade upp och vi hjälptes åt att möblera vardagsrummet med alla tomtar. När vi var färdiga räknade Junior dem… han fick det till 105 stycken…

Min mamma samlar också på tomtar och har minst lika många. Fatta hur många jag har den dagen jag får ärva hennes… Det blir mycket till Tradera då 🙂

Ljusgardiner och ljusstakar lyser upp hemmet och jag älskar det! Imorrn ska vi fixa pepparkakshuset och baka pepparkakor. Då måste vi också köpa ny ljusslinga till granen, den var sönder. Jodå, granen står redan på plats den med. Lika bra att fixa rubbet när man ändå håller på. Så när nya ljus är inköpta ska även den kläs. Sen blir det riktigt mysigt här.

Så man kan nog säga att vi hunnit allt vi skulle idag. Jag är skittrött, men ska iaf lägga in lite auktioner på Tradera. Vi har hittat, och fått en del av mamma, som tar lite för stor plats och måste bort. Men vi blir av med massor på söndag, hela 20 gamla videofilmer har fått bud. Yes!

Städa inte ihjäl er i helgen, glöm inte att njuta lite också av den första adventshelgen.

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *