Mår bättre!

Mår bättre!

Inte fick jag allt gjort som jag ville, men ändå…
 
Vi började på sopstationen, slängde skräp och den trasiga hurtsen som jag flyttade ur förra veckan. Sen fortsatte vi till mina föräldrar för att kolla deras hus, nu när de är på Öland. Efter det åkte vi till ICA MAXI för att panta flaskor och storhandla. Vi hade tre stora kassar med tomflaskor och fick ihop 98 kr att handla för. Notan slutade ändå på 1400 innan vi kom därifrån… mycke mat blire´…
 
Medan Vännen lagade mat skrev jag iaf klart EN motion, om fyverkerier. Å efter en sen lunch hade jag tänkt gå ut med Baileys, men då var jag helt slut. Jäkla skit att man inte orkar mer på en dag! Så jag drog täcket över huvet och Vännen gick ut med Baileys. Sisådär 2 timmar senare vaknade jag och kände mej nästan helt frisk. Nu håller vi tummarna för att det håller… hostar bara liiiite nu.
 
Vännen har skämt bort mej med god mat, medan jag legat på soffan och läst. Jag har lite dåligt samvete för att jag inte hjälper honom, men det säger han att jag inte får ha. Jag har iaf slutat släpa in tunga matkassar nu, det tog bara 11 månader att fatta att jag har någon som tar dem åt mej  🙂  Kan inte förstå vilken tur jag haft som träffat just HONOM! Tänk att han är här av egen fri vilja och dessutom vill stanna kvar. Jag är full av förundran.
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.