Måste ha pengar nu!

Måste ha pengar nu!

Har gått igenom mit budget för nästa år, jo – jag har faktiskt en årsbudget. En budget som jag för det mesta håller och som håller koll på allt åt mej. Har inte ni det??? Det har jag nog haft sen jag var 18-19 eller så.
 
Jag jämförde 2007 med 2006 eftersom jag tyckte att jag fått så himla dåligt med pengar över i år. Och det stämde… bara maten har i år kostat 1000 mer i månaden än förra året! Boräntan har gått upp med några hundralappar och bensinen har blivit dyrare. Vår månadskostnad har alltså blivit ungefär 1500 kr dyrare än förra året. Å det känns!
 
Min inkomst har ju dessutom sjunkit rejält, eftersom jag inte fått lika många uppdrag i år. Å då har jag ändå aktivt sökt nya uppdragsgivare och försökt vara synlig även i andra branscher och sökt ”vanliga” jobb. Så det är inte så konstigt att plånboken känts tunn, det har faktiskt varit så också…
 
Vete sjutton hur jag ska komma på grön kvist igen, men nåt draststiskt måste göras. Så är det bara!
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *