Matsedel v 10

Matsedel v 10

Då är sportlovet över här i Stockholmsområdet, ett sportlov med massor av snö och tågstrul. Jag har haft två lugna veckor med mycket träning och hyfsat bra mat. Det är så skönt när allt sånt stämmer tycker jag.

För att mitt liv ska fungerar behöver jag ha struktur, planering är superviktigt. Veckomenyn planeras långt i förväg och ändras vid behov. Träningen skrivs in i almanackan för att verkligen få plats. Jag måste få mina minst 7 timmars sömn, annars får jag planera in en tupplur. Så här måste jag ha det, annars fungerar jag inte. Mycket har med mina sjukdomar att göra förstås.

Nu börjar en ganska stressig period med massor av event och inom kort en resa. Så nu måste jag hålla ordning på mej för att få som bäst.

 

Här är veckans matsedel:

Måndag: Indisk Daal fr 3 SP Flex plus ris

Tisdag: Tonfiskpasta 2 SP Flex plus pasta

Onsdag: Kycklinggryta med senap & bacon fr 2 SP Flex plus ris

Torsdag: Afrikansk gryta 2 SP Flex plus ris

Fredag: Lättlagad potatiskaka med en köttbit 19 SP Flex för hela kakan

Lördag: Räkor med grönsaker i ugn 1 SP Flex!

Söndag: Kyckling med paprikasås 2 SP Flex plus pasta

 

Gör mycket av daalen, afrikanska grytan och bägge kycklingrätterna, de funkar jättebra till matlådan i frysen. Potatiskakan är kanon som alternativ till tex potatisgratäng, den är sååå god!

Veckan bjuder på galor, glitter och en massa annat spännande, följ mej gärna på instagram så ni inte missar något  🙂

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *