Gillar du trav?

Gillar du trav?

*** Detta är ett samarbete med Trav.se***

När jag var liten älskade jag hästar, precis som alla andra småtjejer. Men medan de andra fortsatte hänga i stallet, tyckte jag det var roligare att se dem på bild, gärna genom mina egna fotografier, live i en hage eller på tv. Efter en hundkapplöpning (!) i England blev jag sugen även på trav  🙂

Ja, det är lite skillnad på hundsport och hästsport – men spänningen är densamma och djuren är vackra att titta på. Dessutom funkar det ungefär lika när man ska lära sej det här med odds och statistik. När jag testade första gången fanns allt enbart på papper, då är det lite knepigt att få översikt som nybörjare. Nu finns allt online och det är betydligt enklare.

Trav.se har man samlat ihop de största sajterna som erbjuder spel på trav. Vilken travsida man väljer är förstås en smaksak, för mej är det alltid sidor med enklaste översikt som gillas bäst. När det gäller just trav så vill vissa ha riktigt bra odds på travlopp medan någon annan söker efter tydlig och enkel information om hästen osv. Med dagens hjälpmedel kan du sitta kvar i soffan eller på läktaren och med hjälp av mobilen se allt du behöver, satsa på din häst och sedan i bästa fall inkassera din vinst.

Jag ska erkänna att jag är skitdålig på trav, jag satsar mest på fina hästar med vinnande namn – det är inget bra knep… jag får nog använda all information som faktiskt finns mitt framför näsan på mej, så kanske det blir ett bättre resultat  🙂

Har du spelat på hästar någon gång? Hur gick det?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *