Matsedel v 14

Matsedel v 14

1 April! Hur gick det till? Våren är här på riktigt, klockan har ställts om till sommartid (blä) och grillen har plockats fram. Ögon och näsa rinner konstant av allergi, ändå älskar jag den här årstiden. Nu börjar min period på året!

Nu har jag ca 6 månader på mej att lapa sol, njuta av långa härliga promenader, slippa värsta värken och bara må så bra som möjligt. Sen börjar helvetet igen, så det är dax att njuta så mycket man bara kan. Att verkligen utnyttja den här tiden på bästa möjliga sätt. För mej betyder det att jag parkerar i min solstol med en bok och ett glas cola. Där sitter jag sedan och läser så mycket och ofta jag hinner. I år ska detta prioriteras 🙂

Åsså blir det förstås god mat. Här är veckan matsedel:

Måndag: Pasta med krämig spenatsås 2 SP Flex plus pasta

Tisdag: Pasta med laxsås 4 SP Flex plus pasta

Onsdag: Kyckling med tomatsås 2 SP Flex plus pasta

Torsdag: Kassler i ugn med broccoli 5 SP Flex plus ev ris

Fredag: Fläskfilé med dijon 4 SP Flex plus pasta

Lördag: Potatiskaka med lax 19 SP Flex för hela kakan

Söndag: Smakrik Färsgryta 1 SP Flex

Vilken matvecka va! Allt passar faktiskt i matlådan, precis så som jag vill ha det. Så nu passar iaf vi på att fylla frysen.

Ha en fin vecka allihopa, nu hoppas vi på att värmen ska komma på riktigt 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *