Matsedel v 15

Matsedel v 15

Det är vår, massor med blommor blommar – men fortfarande är det rätt kallt. Jag ser så mycket fram emot värmen och de där ljuvliga kvällspromenaderna i bara shorts och linne.

Mitt främsta vårtecken är att ögon och näsa rinner så fort jag går ut, ändå älskar jag våren! Även om det är kallt, så vill jag sitta ute i solen. Så jag laddar med tjocka filtar och sockor, sen sitter jag med en kopp varmt te och läser. Så mysigt!

Snart är det påsk, så den här veckan är vi lite noggrannare med maten. Det blir väl en och annan godisbit nästa vecka kan tänkas 🙂

Här är veckans matsedel:

Måndag: Tortillapizza 7 SP Flex

Tisdag: Krämig fiskgratäng fr 3 SP Flex plus potatis

Onsdag: Tandoorikycklinggryta 4 SP Flex plus ris

Torsdag: Kasslergryta med aubergine 3 SP Flex plus ris

Fredag: Indiska räkor 2 SP Flex plus ris

Lördag: Lövbiffsrullader 9 SP Flex plus ris

Söndag: Lasagne 6 SP Flex

Allt utom måndagens pizza funkar i matlådan dagen efter eller i frysen, så det är bara att passa på och laga mycket när ni ändå håller på. Ladda för påskveckan kanske, så det finns bra mat mellan festligheterna 🙂

HÄR finns lite tips om ni vill starta påskplaneringen.

Ha en fin vecka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *