Matsedel v 22 – Juni!

Matsedel v 22 – Juni!

På fredag är det Juni och bara 4 veckor kvar till midsommar. Hur fort går inte tiden!!! Hade ni något viktmål till midsommar? De flesta som går på Viktväktarna brukar ha det. Hur har det gått med det målet?

Mitt viktmål är inte till midsommar utan till nyår. Då ska jag vara på min målvikt igen och dit är det 4 kilo. Fortfarande, höll jag på att säga… Vintern och våren har varit besvärlig med mycket värk och dåliga dagar. Jag vet inte hur mycket klimakteriebesvär jag än så länge har, men det kanske spelar roll det också att man nått dit. Jag går ner ett par hekto varje vecka och är otroligt stolt över att jag sköter träningen, så det får gå i den takten – det är helt ok! Med 2 hg i veckan så hinner jag nå mitt mål gott och väl till nyår. Allt måste inte gå snabbt  🙂

Det är fortfarande varmt och skönt, då vill iaf jag ha lite lättare mat. Här är veckans matsedel:

Måndag: Krämig Tomatsoppa 3 SP Flex för hela grytan

Tisdag: Grekisk fiskgratäng 5 SP Flex plus ris

Onsdag: Kycklingwok med ananas 2 SP Flex plus nudlar

Torsdag: Indiska räkor 2 SP Flex plus ris

Fredag: Cannelloni med kasslerfyllning fr 7 SP Flex

Lördag: Indiska Daal fr 3 SP Flex plus ris

Söndag: Kycklinggryta med senap & bacon fr 2 SP Flex plus ris

Kycklinggrytan är väldigt god, gör mycket av den och ha till matlåda. Även de indiska räkorna, cannellonin och daalen passar till matlådan i frysen.

Ha en riktigt fin vecka!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *