Matsedel v 24 – missa inte potatiskakan!

Matsedel v 24 – missa inte potatiskakan!

Sista veckan med fullt ös, sen är det lugnt ända fram till mitten av augusti. Men den här veckan är det verkligen mycket… lite för mycket faktiskt. Men måndagarna är fortfarande ”heliga”, det är min dag. Så jag ska gå med hunden, träna och äta en lång och extra god lunch. På måndagar gör jag lite som jag vill  🙂

Men imorrn är det pressträff för Allsången på Skansen, jag ska dit och fota. På onsdag är det pressträff för Sommarpratarna och jag är där för att fota och eventuellt intervjua någon/några intressanta överraskningar. På torsdag ska jag på en lunch och få veta mer om den senaste forskningen inom prostatacancer och sen är det eventuellt ett mingel på kvällen. Så jag har att göra kan man väl säga… Fredagen är lugn med fest på kvällen, då ska jag redigera bilder och skriva texter. Häng gärna med på instagram @marlenerinda så får ni se allt först!

Här är veckans mat:

Måndag: Zucchinipasta med tomatsås 1 SP Flex

Tisdag: Potatis & tonfiskgratäng 6 SP Flex

Onsdag: Citrus & kycklingwok fr 1 SP Flex plus ris

Torsdag: Kassler i ugn m broccoli 5 SP Flex plus ris

Fredag: Krabb- och räkgratäng 7 SP Flex

Lördag: Grillat och potatiskaka 19 SP Flex för hela

Söndag: Kyckling med tomatsås 2 SP Flex plus pasta

Potatiskakan är hur god som helst och passar till en massa saker! Den är godare än vilken potatisgratäng som helst och mycket magrare. Tomatsåsen på måndagen är vår akutmat när det ska gå snabbt, det är så gott! Söndagens kyckling passar kanon till matlådorna i frysen  🙂

Ha en fin vecka! Snart är det midsommar!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *