Matsedel v 32

Matsedel v 32

Augusti är här och nu börjar många jobba igen, Martin är en av dem. Det är sååå tråkigt att bli ensam igen här hemma på dagarna när man haft tre härliga veckor tillsammans. Sånt var mycket enklare när vi jobbade tillsammans förr, då var vi tillsammans jämt och det var sååå mysigt!

Men nu är läget ett annat. Han jobbar med sitt och jag jobbar med mitt och tillsammans kämpar vi bägge med hem, mat och vikt. Han kör igång ett kost- och träningsprogram idag som pågår i tre månader. Vi får väl se vad han tycker om det och om det ger något resultat. Jag själv kör vidare med Viktväktarna. Som Guldmedlem sedan 14 år är fortfarande varje dag en kamp, det kanske man inte tror – men så är det.

Under veckan kommer jag att återkomma med tips inför höstens eventuella omstart för er som inte riktigt tagit tag i allt igen. Här är tips på matlådor om ni behöver ladda frysen lite.

 

Här är veckans matsedel:

Måndag: Ärtsoppa mindre än 1 SP Flex

Tisdag: Laxgryta med räkor 3 SP Flex plus ris

Onsdag: Varm pastasallad 2 SP Flex plus sås

Torsdag: Pasta med zucchini & fetaost 3 SP Flex plus pasta

Fredag: Kyckling med mozzarella fr 3 SP Flex

Lördag: Snabb lövbiffsgryta 4 SP Flex plus ris

Söndag: Lax med jordgubbssalsa 1 SP Flex

Ärtsoppan, Laxgrytan och Lövbiffsgrytan passar bra till matlådan i frysen. Jordgubbssalsan är to die for! Gör mycket!

Ha en riktigt fin vecka och stressa inte ihjäl er om det är första arbetsveckan. Försök att stanna kvar i semestertempot så mycket ni kan, även om det ska in jobb och rutiner igen.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *