Pride Paraden 2018

Pride Paraden 2018

Igår gick Pride Paraden i Stockholm av stapeln och precis som förra året tog jag plats i början för att få de bästa bilderna. Min magkänsla var fel och det tackar vi för! Inget hände, allt var tryggt och säkert och alla var glada och partysugna.

Förra året var det ca 50 000 personer i tåget, i år ytterligare tiotusen… förra året kantade 300 000 personer vägen, i år hörde jag en siffra på otroliga 500 000!!! Stockholms Prideparade är den största i Skandinavien hörde jag, det kanske stämmer – kanske inte. Men jag tyckte att det var färre som ansträngt sej med sina kostymer i år. Några var riktigt coola, men inte alls som förra året.

Att fota paraden är en ren fröjd! Att är helt ok med att vara med på bild, poserar gärna och aalla ljvliga färger gör att nästan varenda bild blir bra. Det är svårt att välja favoriter bland 1000 bilder. Kul att ha fått Conchita på bild måste jag ändå säga och att äntligen få en tvättäkta kyssbild där men verkligen känner kärleken. Kyssbilden är nog min favorit bland alla bilder!

För er som inte var där bjuder jag på en liten bildkavalkad! Håll till godo  🙂

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *