Matsedel v 34

Matsedel v 34

Nu är det bara ett par veckor kvar av augusti och sommaren. Hur gick det, om vi tänker på vikten alltså? Blev det som ni hade planerat, sämre, bättre? Oftast blir det ju inte som vi tänkt, men vet ni? Det gör inget! För det finns alltid en dag imorgon och en ny chans 🙂

Sånt som är gjort går inte att göra ogjort och det är ingen större idé att älta heller. Så konstatera istället bara faktum, fundera på vad som gick snett, lär av det och gör en plan för nästa gång, stryk ett streck och kör upp på banan igen. Det är faktiskt inte värre än så.

Nu är det drygt fyra månader kvar till nyår, mycket kan hända tills dess. Nu kör vi!

Här är veckans matsedel:

Måndag: Pasta m champinjoner & parmesan (Grön 5, Blå 5, Lila 5 plus pasta)

Tisdag: Grekisk fiskgratäng (Grön 6, Blå 5, Lila 5 plus potatis)

Onsdag: Örtfylld kyckling (Grön 4, Blå 3, Lila 3 plus ris)

Torsdag: Kryddig kasslerpasta (Grön 10, Blå 10, Lila 10 för allt, plus pasta)

Fredag: Räkgryta med minimajs (Grön 5, Blå 4, Lila 4 plus ris)

Lördag: Grillat och couscous-sallad (Grön fr 31, Blå fr 31, Lila fr 7 för all sallad)

Söndag: Pasta med bacon- och spenatsås (Grön 8, Blå 6, Lila 6 plus pasta)

Även den här veckan passar allt i matlådan, även fiskgratängen om man pressar potatisen innan frysning. Så gör lite extra och fyll på matlådorna i frysen, sånt är alltså tacksamt när man står där utan tid och fantasi.

Här hemma tuffar vi på, det mesta är som det varit sedan i mars. Två dagliga promenad, lunchdate med maken (vi sitter på varsin våning och jobbar), styrketräning må-on-fr. Rutiner rutiner, jag gillar dem 🙂

Häng med på instagram om ni vill @marlenerinda, mitt liv som Guldmedlem och normalviktig sedan 16 år tillbaka. Och ha koll på Du i Fokus, där kommer mycket gott nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *