Matsedel v 34

Matsedel v 34

Nu är det bara ett par veckor kvar av augusti och sommaren. Hur gick det, om vi tänker på vikten alltså? Blev det som ni hade planerat, sämre, bättre? Oftast blir det ju inte som vi tänkt, men vet ni? Det gör inget! För det finns alltid en dag imorgon och en ny chans 

Sånt som är gjort går inte att göra ogjort och det är ingen större idé att älta heller. Så konstatera istället bara faktum, fundera på vad som gick snett, lär av det och gör en plan för nästa gång, stryk ett streck och kör upp på banan igen. Det är faktiskt inte värre än så.

Min våg visar lite plus, jag har alltså gått upp lite över sommaren. Jag är lite över målvikt och det gillar inte min kropp. Värken blir värre och jag orkar inte så mycket som jag vill, alltså måste jag göra något åt det. Det är lite knepigt att ”sköta” sej när man bor större delen av tiden i en husbil, men det är inte omöjligt!

Jag är fullt medveten om att jag borde tränat lite mer regelbundet och inte ätit så mycket godis, men det är val jag gjort högst medvetet. Nu är vi hemma igen och jag kör upp på rätt bana igen, svårare än så är det inte. Nu är det drygt fyra månader kvar till nyår, mycket kan hända tills dess. Jag fortsätter att fokusera på bra mat, sömn, promenader och träning. Vad fokuserar ni på?

Här är veckans matsedel:

Måndag: Pasta m champinjoner & parmesan (22 PP för allt, plus pasta)

Tisdag: Grekisk fiskgratäng (11-30 PP för allt, plus potatis)

Onsdag: Örtfylld kyckling (9-18 för allt, plus ris)

Torsdag: Kryddig kasslerpasta (13 PP för allt, plus pasta)

Fredag: Räkgryta med minimajs (17-22 PP, plus ris)

Lördag: Grillat och ljummen potatissallad (8-17 PP för all sallad)

Söndag: Pasta med bacon- och spenatsås (29 PP för allt, plus pasta)

Även den här veckan passar allt (utom potatissalladen) i matlådan. Så gör lite extra och fyll på matlådorna i frysen, sånt är alltid tacksamt när man står där utan tid och fantasi.

Häng med på instagram om ni vill @marlenerinda, mitt liv som Guldmedlem och normalviktig sedan 18 år tillbaka. Och ha koll på Du i Fokus, där kommer mycket gott nu!

Missa inga inlägg:

Följ bloggen på Facebook och mej på instagram våra äventyr finns på Youtube

Ett svar på ”Matsedel v 34

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *