Matsedel v 41

Matsedel v 41

Oktober är här och det är bara 12 veckor kvar av 2020. Hur har det gått med vikten i år? Är ni där ni planerat att vara? Om inte, så finns det fortfarande tid att komma en bit på vägen. På 12 veckor kan man göra rätt mycket faktiskt, allt mellan 2 och 5 kg är rimligt.

Efter ett ganska dåligt september är vi tillbaka på rätt väg igen. Sorgen efter hunden gjorde att vi inte brydde oss så mycket om nånting. Vi tog våra promenader och åt som vi skulle, men det blev lite för mycket godis och glass utöver det planerade och ganska dåligt med sömn. Så blir det ibland och är helt ok, så länge man sätter stopp i tid. Det har vi gjort nu!

Nu är godisgömman tömd, vi mår lite bättre, sover bättre och har kört upp på banan igen. Nu ska vi sköta oss fram till advent, sen får det bli lite som det blir fram till jul. Så tar vi tag i oss igen på juldagen 🙂

Här är veckans matsedel:

Måndag: Svampstroganoff (Grön 4, Blå 4, Lila 4 plus pasta)

Tisdag: Potatis- och tonfiskgratäng (Grön 7, Blå 6, Lila 0)

Onsdag: Skinkgryta med äpple (Grön 5, Blå 5, Lila 5 plus potatis)

Torsdag: Kyckling provencale (Grön 4, Blå 3, Lila 3 plus pasta)

Fredag: Räkor med spenat och pasta (Grön 4, Blå 4, Lila 4 plus pasta)

Lördag: Köttgryta (Grön 3, Blå 3, Lila 3 plus ris)

Söndag: (Veg) Kålpudding (Grön 5, Blå 3, Lila 3 plus ev potatis)

Köttgrytan tillhör mina favoriträtter, räkorna är kanongoda och kålpuddingen funkar förstås att göra med vanlig köttfärs också.

Nu kör vi! Är ni med? Häng med på instagram @marlenerinda och se hur jag lever i min vardag som långvarig Guldmedlem och normalviktig. Det är inte superenkelt, men inte supersvårt heller 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *