Så otroligt stolt!

Så otroligt stolt!

Från början var bloggen en slags dagbok över mitt liv. Allt mer har mitt liv handlat om kost, hälsa och träning – förutom resor, familjen och lakrits förstås. Jag vill gärna inspirera till ett hälsosamt liv, men har aldrig ens kunnat drömma om responsen. Idag är jag så otroligt glad, och nästan lite barnsligt stolt 🙂

Vi alla vet väl egentligen hur viktigt hälsa är och hur många delar i livet det handlar om. När jag började på Viktväktarna i augusti 2000 fokuserade jag på kosten. Inte förrän 2014 tog jag tag i träningen och började på riktigt förstå HUR viktig just den delen var för just hälsan. Hur mycket mer kroppen orkar nästan direkt, hur mycket bättre man sover och att man faktiskt blir lite gladare.

Det hade inte spelat någon roll hur mycket folk hade tjatat på mej och berättat allt detta för mej, jag var tvungen att upptäcka det själv. Därför försöker jag att inte tjatat hål i huvudet på folk, utan bara visa, framförallt på instagram (@marlenerinda), vad träningen gjort för mej. Det går sådär… jag kan nog upplevas som tjatig ändå 😛

Därför blir jag extra stolt när jag får meddelanden om att någon för första gången vågat träna eftersom mina inlägg fått dem att förstå att det inte behöver vara så krångligt. Att de äntligen fått övningar som de förstår och som går att göra hemma med enkla medel. Att en enda träning är bättre än ingen alls och att ALLA kan träna på något sätt.

Sedan jag la upp mitt korta och enkla träningsprogram HÄR har det bara vällt in meddelanden. Jag är inget proffs, men har satt ihop mitt program med hjälp av proffs – därför vågar jag föra det vidare. Jag hade varit otroligt stolt och glad om jag bara lyckats inspirera en enda att träna, nu är ni hur många som helst! Som gör MITT program och dessutom gillar det! Å då känner jag mej som en 3-åring som lyckats göra sin första kullerbytta eller 5-årngen som cyklat utan stödhjul för första gången – barnsligt stolt alltså 😀

Kanske kanske har lilla jag (156,5 cm) lyckats få några att tänka lite mer på sin hälsa och fått någon mer att röra på sej mer än tidigare. Å då är jag så otroligt nöjd! Jag kan inte göra allt – men jag kan göra lite. Jag kan ge er inspirationen och verktygen – resten får ni fixa själva. Träna kan jag inte göra åt er, inte laga er mat heller – men jag vet att ni fixar det själva! Om ni vill!

Idag tillåter jag mej att vara lite mallig över fina kommentarer och den respons jag får. För man får faktiskt vara det när man har gjort något bra, särskilt om det är något bra för någon annan. Å det känns det som jag har gjort 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *