Matsedel v 41 – ”Nya” WW Viktväktarna

Matsedel v 41 – ”Nya” WW Viktväktarna

Viktväktarna har lagt till WW framför namnet för att anpassa sej till det globala varumärket. Man vill ”inspirera till hälsosamma vanor genom hela livet – för alla” och göra detta tydligare genom att hjälpa oss att skapa dessa nya vanor – oavsett om det betyder att äta bättre, röra på sig mer, utveckla ett positivt mindset, fokusera på vikt … eller alltihop!

Nu handlar det alltså om mycket mer än bara vikten och det gillar jag! För allt handlar ju egentligen om att få en hälsosam kropp för att må så bra som möjligt. Precis det jag pratat och tjatat om i många år nu. Jag har länge sagt att om man tänker hälsa så får man ofta viktminskningen på köpet och så tänker även Viktväktarna nu. Så vi är heeelt överens  🙂

Vi har alla olika saker som vi behöver bli bättre på för att få en hälsosammare livsstil. I mitt fall var det mängder med saker och det har tagit olika lång tid att få ordning på alla delar. Men något jag fattade direkt var att planering var a och o i mitt då väldigt stressade liv. Det var då jag började med veckomatsedlar och det har jag hållit på med i nästan 18 år nu. Det hjälper mej såååå mycket!

Här är veckans meny:

Måndag: Pasta med krämig spenatsås 2 SP Flex plus pasta

Tisdag: Fiskgratäng med osttäcke 2 SP Flex plus potatis

Onsdag: Kassler i ugn med broccoli 5 SP Flex plus tillbehör

Torsdag: Kyckling Alfredo 6 SP Flex plus pasta

Fredag: Räkor med spenat och pasta 4 SP Flex plus pasta

Lördag: Afrikans gryta 2 SP Flex plus ris

Söndag: Moussaka 5 SP Flex

Hälsoboost: Switchel 10 SP Flex för hela (jag räknar inte det)

Allt passar i matlådan den här veckan, så gör mycket! På söndagen får jag min favoriträtt, den kanske inte är vacker – men sååå god! Åsså lite switchel så håller vi oss friska 🙂

Jag försöker att ha minst två vegetariska rätter varje vecka och sedan varva fisk, kyckling och skaldjur och en rätt med rött kött. Jag hoppas att detta tilltalar er.

Ha en fin vecka nu!

 

3 svar på ”Matsedel v 41 – ”Nya” WW Viktväktarna

  1. ..om man tar fryst spenat till pastarätten – måste den tina först innan man fräser den med vitlök?
    Har noll koll..
    Tack för all bra inspo!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *