Matsedel v 44

Matsedel v 44

Jag vet inte hur många av er som går på höstlov nu, jag gör det inte. Däremot får jag lugnare när det är höstlov, då är det paus i alla möten och event. Jätteskönt!

Pluset från Kroatien är nästan borta. Det som bara tog en vecka att gå upp, kommer att ta 3-4 veckor att gå ner. Sånt är livet, inget att sura över. Nu gäller det att gå ner lite till inför alla julbord som vi ska testa, med början nästa vecka faktiskt. Sen dröjer det några veckor innan det kör igång på riktigt, då blir det nog en 6-7 julbord. Då gäller det att ”sköta sej” mellan all mat, glögg och fest.

Det är under såna tillfällen man får koppla på pannbenet och verkligen ta de där promenaderna, sköta maten när det går, springa till gymmet när det funkar och sova ordentligt. Det kanske blir ett plus, men direkt när all fest är över tar jag tag i det igen. Så nu gäller det att gå ner det som går innan dess, så rutinerna sitter där de ska igen.

Här är veckans matsedel:

Måndag: Pumpasoppa 4 SP Flex för hela satsen

Tisdag: Carbonara med lax 1 SP Flex plus pasta

Onsdag: Kycklinggryta med bacon fr 2 SP Flex plus ris

Torsdag: Cannelloni 7 SP Flex

Fredag: Tacogratäng 11 SP Flex

Lördag: Tofuburgare 2 SP flex

Söndag: Fläskfilé med granatäpple 6 SP Flex

Höstlovsbonus: Lätt Kladdkaka 18 SP Flex för hela

Den här veckan slår jag ett extra slag för allt! Carbonaran är fräsch och lite annorlunda, Kycklinggrytan är svingod! Gör gärna cannellonin i långpanna för härliga matlådor, tacogratängen blir också himla bra matlådor – OM man får något kvar… Tofuburgarna är de saftigaste jag smakat och fläskfilén passar både vardag och fest. Kladdkakan är inte heller helt fel. Ni måste faktiskt testa allt 🙂

Medan ni är lediga, ska jag försöka skriva ikapp. Ha en fin vecka och häng med på instagram @marlenerinda om ni vill. Där är, och kommer, lite spännande tävlingar mm framöver.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *